Voorbeeld bekijken?

Hieronder zie je een paar voorbeelden van wat je kunt verwachten aan producten op 18 april. Je leert dergelijke filmpjes in één middag maken en krijgt ook voor een volgend project nog ondersteuning.

Programma van de dag

 

Je wordt op 18 april vanaf 12.30 uur verwacht in Multi Functioneel Centrum Maldensteijn te Malden. Daar heb je tijd om rustig een kopje koffie te drinken en kennis te maken met de andere OR-leden die Slimr® aan de slag gaan.

Daarna ziet het programma er als volgt uit:

13.00 uur Opening door OR-Coach.nl.

Je maakt kennis met een simpele tool om meningen en wensen te peilen van je achterban. Wij gebruiken hem om kort te achterhalen wat iedereen verwacht van deze middag.

13.15 uur De kracht van de community

Heb je weleens deelgenomen aan een online-chatgroep, een platform van mensen met dezelfde interesse, een klantenpanel of iets wat hier op lijkt? Dan heb je wellicht gemerkt dat hier veel kennis en ervaring te vinden is. Ook OR-leden helpen elkaar steeds vaker. Met best practices, unieke ervaringen of waardevolle tips en formats.  In een korte presentatie laten we je, aan de hand van het voorbeeld NIVOR, zien wat er aan het veranderen is op het gebied van ondersteuning, trainen, adviseren en coachen – ook voor ondernemingsraden. De kracht van de community staat daarbij centraal.

13.30 uur Workshops

In een Workshop-carrousel presenteren we de verschillende workshopthema’s in vogelvlucht. Je kunt er daarna één kiezen die je gaat volgen:

  1. Vloggen of bloggen: zet je OR slimr op de kaart – Stef Soons
  2. Slimre achterban enquête met Google – Hans Hautvast
  3. Slimr presenteren met animatie – Hans Steeman
  4. Achterbanraadpleging: Slimr interactief – Rob van Etten
  5. Slimr vergaderen: een up to date archief – Lia Wildeman
16.15 uur Brandende Kwesties

Een open markt waar je als OR-lid met collega’s in contact kunt komen om vraagstukken aan de orde te stellen waar je al langer mee zit en waar je graag een antwoord op zou willen ontvangen. Iedereen is potentieel deskundige, dus vraag elkaar het hemd van het lijf. Wij van OR-Coach.nl zijn daarvoor natuurlijk ook beschikbaar.

Onder het genot van een drankje praat je na met OR-collega’s die je net ontmoet hebt of die je al lang kent.

 

Let op: de workshops zijn het leukst als je zelf een laptop, tablet of smartphone meebrengt. Het festival vindt plaats onder het motto BYOD: Bring Your Own Device.